Om SEA Kållered.

Jag startade upp företaget 1989. Körde själv och hyrde ut mina tjänster till företag som arbetade med grävningar för kabel-TV under 5 år. Bytte sedan till mobilkransbranschen och körde mobilkran för ett företag under några år.

2003 Sadlade jag om igen och öppnade min nuvarande firma SEA Kållered som är förlagd i Kållered, utanför Göteborg. Jag är entreprenör och vi i företaget sysslar mest med mark o anläggningarbeten samt fastighetsskötsel åt framför allt BRF föreningar. Vi har jobbat mycket åt andra företag med vägunderhåll, kantklippning, snöröjning, sopning och grävarbeten.

Verksamheten växte sig större och en person anställdes. Vi fortsatte att utveckla verksamheten och har idag många kunder som vi utför uppdrag åt.

Idag fungerar jag som entreprenör och har några anställda både ute på fältet och kontoret.

Vi har idag en fast kundkrets främst BRF: ar där vi tar hand om underhåll av mark o byggnader. Snöröjning på vintern, trädgårdsarbeten under sommartid. Även andra reparationer som uppkommer åtgärdas vid behov.

Vi bedriver större arbeten tillsammans med andra etablerade firmor i branschen och privatpersoner hör av sig självmant då dom rekommenderats av andra kunder som varit mycket nöjda med vårt arbete.

Vi strävar efter att göra ett bra jobb och ser till att använda rätt maskiner och utrustning för att inte orsaka onödig åverkan. Vi har en gedigen kunskap och har ett kontaktnät som innefattar allt inom mark o byggnation.

 

                                                                      Sven Aronsson